přejít k hlavnímu menu | přejít k obsahu



Přístupnost a ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Informace o návštěvnících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů.

CD PROFESIONAL security agency veškeré údaje získané od návštěvníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti, neposkytuje je třetím osobám a chrání proti zneužití. Bez výslovného souhlasu návštěvníků nakládá CD PROFESIONAL security agency s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Prohlášení o přístupnosti

Prohlašujeme, že tyto stránky se snaží o maximální přístupnost obsahu i funkčnosti podle většiny známých metodik. Splňují všechny důležité zásady přístupnosti podle metodiky Blind Friendly, Pravidla pro tvorbu přístupného webu a WCAG 1.0. Veškeré zveřejněné texty jsou definovány v relativních jednotkách a je možno libovolně upravovat jejich velikost pomocí standardních nástrojů internetového prohlížeče

Webové standardy

Struktura www stránek je tvořena dle XHTML 1.0 Strict. K vizuální prezentaci a výstupu pro tisk je využito kaskádových stylů CSS2. Informační hodnota stránek však zůstává zachována i bez použití kaskádových stylů.

Klávesové zkratky

Pro vybrané navigační prvky těchto www stránek jsou použity klávesové zkratky - accesskeys:

Kontakt na webmastera

V případě jakýchkoliv problémů s přístupností obsahu či funkčnosti těchto stránek, kontaktujte prosím správce webu.

nahoru



NON-STOP: 12 726



Hlavní menu



Vaše případné dotazy rádi zodpovíme - kontaktujte nás!
CD PROFESIONAL security agency, s.r.o., V Holešovičkách 1446/10, Praha 8
tel. NON-STOP: +420 12 726, +420 242 490 111, fax: +420 242 490 305, GSM: +420 603 200 850